Het is een combinatie van factoren die het verschil kan maken of de consument langer blijven en terug blijft komen.

Op een zaterdag loop ik met mijn dochter in het winkelcentrum, Papa, waar is hier het toilet?

Waarom is het service niveau in Nederlandse winkelcentra zo laag?

Het begint toch bij een schone en veilige omgeving, de eerste indruk is toch bepalend of de consument langer zal verblijven. Het geven van een welkomsgevoel met een toegankelijke servicedesk met alle informatie over het centrum en een plek waar je even rustig kunt zitten met goede sanitaire faciliteiten?  Natuurlijk zeggen we allemaal, dat is toch normaal, maar toch ontbreken deze basiselementen bij bijna alle winkelcentra in Nederland terwijl bij onze buurlanden dit bij de meeste winkelcentra goed geregeld is.  Als wij de slag om de consument willen winnen zullen we  moeten zorgen voor een goed verblijfsklimaat, dit in combinatie met aantrekkelijke winkels met een divers aanbod en met uitdagende product presentaties. Daarnaast kan de inzet van het openbaar gebied je helpen om de consument te verrassen. Het is een combinatie van factoren die het verschil kan maken of de consumenten langer blijven en terug blijven komen.

Tip: Breng eens een bezoek aan Stadshart Amstelveen !